tirsdag 1. juni 2010

Sakte med sikkert - Prosjekt veikant


Det deilige været i går inspirerte meg til å fortsette noen meter nedover veien. Totalt 30 Hostaplanter kom i bakken, før klokka fortalte meg at jeg måtte prioritere vanning i drivhuset i steden.


Det ser litt puslete ut nå, før plantene vokser seg til, men jeg tipper det vil se betraktelig bedre ut allerede om noen uker. Faren her er at de fort vil vokse seg til og dermed legge seg ut i veibanen. Jeg ser at jeg nok må flytte dem lenger ut fra asfaltkanten, men det får bli til neste år. Før det kan gjøres må det fylles på ganske mye jord i grøfta og den jorda har jeg ikke akkurat nå. Foreløpig fyller jeg på et godt lag med flis i bakkant, for å begrense tilvekst av ugras helt inntil beplantningen.

I ettermiddag tenker jeg at jeg begynner litt på andre siden. Er i hvert fall noen meter som kan begynnes på. Jeg har sprøytet veikantene lenger ned, men det har ikke virket ennå. Må nok avvente ugrassdød, før jeg kommer så veldig mye lenger.

Her er det uhyggelig mye stein, så dette blir nok en større utfordring enn det var på den siden jeg har begynt. Tror kanskjek det ender med at jeg henter en del bøtter med kompostjord og hestemøkk og fyller på, før jeg planter.

4 kommentarer:

 1. Stille fred....
  For en jobb du legger opp til, og så fint som det kommer til å bli! Sikkert lettstelt også, når Hostaen har fått etablert seg og råde grunnen åleine :D

  SvarSlett
 2. Jeg har også en lang oppkjørsel. Alle her får sine mistanker om min mangel på sjelsevner bekreftet når jeg sier den skal plantes til. Nå har du bevist at det er et mulig prosjekt. Takk. Round-Up først, var det ikke så?

  SvarSlett
 3. Himmel og hav.. tenk så lekkert det blir etterhvert!! Godt jobba.

  SvarSlett
 4. Jepp, her spares det ikke på Roundupen ;-) Der hvor det er brunt, har jeg sprøytet i 2 omganger, med noen ukers mellomrom. Det funker :-)

  SvarSlett