søndag 13. juni 2010

Prosjekt veikant fortsetter i regntiden

Jeg tror vi er inne i regntiden. Etter øsende regn hele fredag og regnbyger hele lørdag, var det endelig oppholdsvær i formiddag. Drøyt 30 mm er vel ei god rotbølyte, så nå er det nok for en stund.

Dagen ble brukt til å fortsette med planting av Hosta nedover veien. 30 planter var på plass fra forrige økt. I dag fikk jeg ned 45 planter til og kom omtrent så langt som jeg har tenkt meg, i første omgang. Det er mange meter, så det er nok ikke så godt å få noe inntrykk fra et lite bilde. Men jeg tror dette blir veldig bra, om jeg får skryte litt ;-)

prosjekt veikant2

Nå skal jeg fylle på med jord og hestemøkk fra der gresset slutter, på venstre side og fortsette ett stykke nedover på den siden. Det foreligger noen planer som involverer bruk av gravemaskin i området innenfor veikanten, så der er det nok best å vente med plantingen. Jeg planter så langt jeg kan, så får heller resten av plantene pottes opp, i påvente av at vi blir ferdige med å rydde området nedenfor.

Da jeg var ferdig med denne økta tittet endelig solen fram. Jeg gikk inn og laget middag og etter middag var det på høy tid med en plenklipp. Jeg rakk å bli ferdig med kanskje 1/3 av plenen før det bøttet ned igjen. :-( Da gikk jeg i drivhuset og furtet ;-) Sola tittet fram igjen, men for litt siden kom det nok ei skur, mens sola fortsatt skinte.

regnbue2 regnbue

Ser du at regnbuen slutter rett bak trærne? Da jeg stod på vaskerommet sluttet den faktisk i Hostabedet, men når jeg kom ut flyttet den seg bak trærne.

3 kommentarer:

  1. Så flotte bilder av regnbuen,men la oss håpe det snart blir oppholdsvær er dr...lei regnet. :)Ha ei flott uke. Klem.

    SvarSlett
  2. Det var ikke småtteri med hostaplanter som har gått med til denne alleen. Tenker den bli enda flottere når den vokser seg til

    SvarSlett
  3. Det kommer til å bli en attraksjon, det der :D

    SvarSlett