fredag 4. juni 2010

Alt klart for å være torgkjærring

I morgen er den store dagen hvor jeg, sammen med Ragnhild skal ha salgsstand i Sandefjord sentrum og selge egenproduserte planter. Jeg har i hele vår, produsert tomat- og agurkplanter, stiklinger av Brugmansia, Cobaea, Asarina, Blodbeger, Eucomis og noen få kasser med div. stauder. Totalt ble det ca. 20 kasser med planter, som forhåpentligvis blir solgt under Blomsterdagen i morgen.

2010-05-23 20-45-55 - IMG_1701 2010-05-31 22-20-49 - IMG_1749

Bildene over er tatt med halvannen ukes mellomrom. Tilveksten har vært god på de dagene, det er det ingen tvil om :-)

I ettermiddag lånte jeg varebil på jobben. Lastet den full av plantekasser og kjørte til byen. Heldigvis har søster og svoger stor hage i sentrum, så nå står en del kasser i hagen hos dem, slik at det er raskt å hente i morgen tidlig. I varebilen står resten av plantekassene, bord, stoler og telt klart til å losses og danderes kl. 09.00 i morgen tidlig. Prisliste og litt planteinfo og bilder ligger klart på skriveren. Værmeldingen lover sol og fint vær, men ikke så skrekkelig varmt. Med andre oor, en fin dag for folk til å ta en bytur og ikke så varmt at de heller reiser på stranda.

2010-06-04 17-21-20 - IMG_1786 2010-06-04 17-21-00 - IMG_1785

Bilen ble stappfull, men det ble ikke mer igjen enn at jeg får det med i personbilen i morgen tidlig. Litt triksing med biler og alt faller på plass ;-)

Må tilstå at jeg er litt spent på dette her. Har aldri hatt salgsstand med egne planter før og har nok litt prestasjonsangst ;-) 

Etter å ha fått ut alle kasser og brett, ble det særdeles romslig i drivhuset. Nå kan jeg endelig begynne å konsentrere meg om å prikle ut staudespirer, lage barnehagebed rundt drivhuset og potte om alle frøplantene av Brugmansia, slik at de kan komme ut i frisk luft. Ser at en del av dem sliter der inne nå, når det er sol og varme dager. De henger godt med bladene når det går opp mot 40 grader i drivhuset. Bare jeg får dem i større potter skal de få komme ut. Det er meningsløst å sette ut halvmeterhøye planter i 1 liters potter. De vil blåse overende ved første vindpust ;-\

3 kommentarer:

  1. Ønsker deg lykke til som torgkjerring! Du kommer tomhendt tilbake, tror jeg =) Et flott utvalg planter du hadde der!

    SvarSlett
  2. Lykke til som torgkjerring! Spennende dag - håper du får sove i natt :-) Så veldig sunt og friskt ut, så det går nok unna tenker jeg!

    SvarSlett
  3. TOmhendt var jeg nok ikke, men godt salg og jeg ble tom for både tomat- og agurkplanter :-) Masse hyggelige mennesker, fint vær og et vellykket arrangement.

    SvarSlett