torsdag 18. mars 2010

HURRA det smelter :-)

I natt har det ikke vært under 0 og det sildrer og renner lystig fra tak og brøytekanter. YR melder kun røde temperaturer helt fram til og med søndag og til tross for at det fortsatt ligger mengder av snø over hele hagen, øyner jeg et lite håp om barmark og grønne spirer snart. Murkanten langs staudebedet er nå synlig og snøen trekker seg stadig lenger innover. I løpet av helgen er det kanskje mulig å se litt jord i kanten :-) Siden det ikke er mye tele håper jeg at det raskt begynner å spire, bare snøen trekker seg tilbake. Jeg satte mengder av vårløk fra importen i høst og er, naturlig nok, spent på å se nykomlingene i blomst snart.

I helgen rekker jeg ikke gjøre stort, men neste helg tipper jeg at jeg er i gang med spaden for å spre snøen litt utover og få litt mer fart i smeltingen.

3 kommentarer:

  1. Er det ikke skjønt! I løpet av natten hadde det avdekket seg en bar flekk i ett av bedene, så når blir det valfarting dit flere ganger om dagen for å se etter den aller første spiren. Å, for en deilig tid vi går i møte nå :)

    SvarSlett
  2. Det er deilig! Halve terrassen er bar! :-)

    SvarSlett
  3. Det er så digg! I et fotspor i snøen i hagen, hadde snøen smeltet, og akkurat der dukket det opp to krokus!!!

    SvarSlett