mandag 30. mars 2009

Flaut, flaut, flaut

Første morgen jeg skal rygge ut av garasjen i det nye huset. Kom litt skjevt ut og måtte framover for så å rygge litt igjen. Som noen kanskje har fått med seg er det forholdsvis bratt opp til huset og gårdsplassen heller litt i "alle" retninger. Ga litt for mye gass i forfjamselsen og drundret inn i støttemuren rundt uteplassen *rødme*. Traff akkurat på kjørnet av støtfangeren, så pyntelister og deksel til hengerfeste spratt i alle retninger. :( Jeg tror ikke det er så store greiene å få reparert, men fy f**n så irriterende og så lettere skjelven man blir etterpå. Pyntelista og dekselet er antakelig bare å smette på igjen, mens ripene på støtfangeren må vi nok leve med. Heldigvis er det "gammeldags" plast støtfanger og ikke disse nymotens, lakkerte greiene som liksom henger sammen med hele bilen.

Vel, vel, gjort er gjort. Synes nesten gubben var verre i helga, da han rygget på bikkjeburet, MED Zeico inni. Skal love det satt en firbent krabat inni, med øyne store som tinntallerkner ;)

Ellers kjenner jeg at jeg begynner å komme i feriemodus. Litt antiklimaks å endelig være i hus og jeg kjenner nå at jeg er sliten. Skal bli godt med en drøy ukes ferie, uten andre planer enn å slappe av hjemme.

2 kommentarer:

 1. Ergelig med slike ufrivillige sammenstøt, men det er bare en bil og ting kan repareres.
  Jeg tok døra i parkeringshuset en gang og var helt på tuppa, men takk og lov for at gubben har et avslappet forhold til biler, så han klarte å roe meg ned.
  Ha en fortsatt fin dag.

  SvarSlett
 2. Ikke vær flau - det hender de fleste og dere må jo være kjempeslitne etter flytteskjauen.
  Ønsker deg en god og avslappet påske med mye godt vårvær.

  SvarSlett