fredag 6. mars 2009

I dag har vi solgt huset :-)

Det gikk for litt under prisantydning, men allikevel til en pris vi er fornøyd med, med tanke på utviklingen som har vært i markedet de siste månedene :) Nå er det bare å begynne pakkingen og forberede flytting om 2-3 uker. Deilig å ikke behøve tenke mer på visninger og alt vi ikke kan pakke ned fordi det bør se orentlig ut hvis noen plutselig vil komme og se.

Kjenner at jeg nå er mer enn bare litt utålmodig. Hadde det vært opp til meg kunne jeg gjerne stått på og pakket i hele natt og flyttet lasset i morgen ;) Tålmodighet er en dyd har jeg hørt, men hvem f.... er det som gidder være så dydig hele tiden ;)

Nå blir det i hvert fall akkurat som jeg hadde håpet på. Jeg får absolutt hele sesongen i det nye huset og slipper gjøre så mye i den gamle hagen før ny eier overtar. Litt rydding må vel antakelig til, men det blir et minimun. Bare slik at det ser nogenlunde ut. Kanskje jeg til og med får sneket med meg noen flere planter, før overtakelsen ;)

God helg alle sammen. I kveld blir det nok en liten skål i heimen for å feire :)

12 kommentarer:

 1. Gratulerer.:-) Flott at dere fikk en bra pris i disse tider. Står selv i ferd med å selge min mors hus, har fått en bra takst og er spent på resten.

  SvarSlett
 2. Gratulerer, det er kjekt med alt som er unnagjort. :)

  SvarSlett
 3. Deilig å få det gjort!

  SvarSlett
 4. Gratulerer,Trine - og lykke til med alt det nye :-)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med salget! Det er en utrolig deilig følelse når en er ferdig med det.

  SvarSlett
 6. Gratulerer! Deilig å ha det overstått ;-)

  SvarSlett
 7. Å, så deilig å ha det bak seg! Gratulerer så mye :) Skjønner godt at det kribler i flyttefoten. Nå som målet i sikte får man det ekstra travelt.

  Tusen takk for koselig kommentar til den nye nettsiden min :) Nettsiden din er nede? Jeg skulle linke den, men den er ikke tilgjengelig.

  SvarSlett
 8. Gratulerer med salget! Jeg gleder meg på dine vegne med tanke på den lange fine sesongen i ny hage!

  SvarSlett
 9. Takk for hyggelige hilsner :-) Nå er vi i gang.

  Nettsiden er ikke nede Ninni, men jeg har forandret litt på adressen, slik at den ikke ble så lang. Kanskje du forsøkte med den gamle linken? Korrekt adresse er:
  http://tkobr.net/tk/forside.htm

  SvarSlett
 10. Det var den gamle linken jeg hadde ja, da er den oppdatert :)

  SvarSlett