fredag 27. mars 2009

Og hvor ble det av våren?

Vel var det meldt snø i natt, men at jeg skulle våkne til 20 cm. tung nysnø, hadde jeg ikke drømt om i mine verste mareritt :( Mars er, som vanlig, en lunefull måned. Klarte å sette meg fast i brøytekanten i morges og måtte ut med skuffa for å komme meg på jobb :( Alternativet var å kjøre ned et kvinnemenneske som var ute og gikk på veien, så jeg valgte brøytekanten ;) Langs veien var det stedvis så glatt at jeg mistet veigrepet flere ganger, i slake svinger og lav fart, seilte jeg gjennom. Så mange med samme problemene, så det var IKKE mine kjøreegenskaper det skortet på ;)Heldigvis klarte jeg å holde alle 4 hjula på veien, helt fram til jobb.

I skrivende stund snør det fortsatt, men iflg. YR skal det gå over til regn ut over dagen. Satser på at brøytemannen vår får ryddet bakken og gårdsplassen godt i kveld, og at det holder seg mildt i morgen, slik at bakken blir bar opp til huset. Hvis ikke er det på med kjettinger på lastebilen. Opp SKAL vi ;)

I gamlehuset kan vi ikke bli stort lenger. Der er skap og skuffer tomme. Alt er flyttet og på plass på Knatten. Står igjen akkurat det jeg trenger for å lage pannekaker i ettermiddag, slik at vi ikke sulter ihjel ;) Særdeles lite koselig å sitte der med TV'n på en krakk, uten gardiner, planter og pyntegjenstander. :(

Ha en fin helg alle hagegale, enten dere nå har sol eller snø :) Våren er like om hjørnet, det VET jeg :)

5 kommentarer:

 1. Nå kommer søren meg de første fjonene her også.
  Lykke til med flytteføre og flytting!

  SvarSlett
 2. Et nobelt valg å ta brøytekanten i stedet for damen! Hun skulle bare visst...!

  Gammelt ordtak: "Om skaren bærer voksen mann ved st.hans blir det sein sommer"

  I Trøndelag varer mars ca til 17.mai - da pleier den nest siste meteren med snø å smelte... ;-)

  SvarSlett
 3. Fytti, her har det også snødd.. men heldigvis ikke lagt seg. Men himmelen truer ser jeg.

  SvarSlett
 4. Jeg satser på at du har rett, nå VIL vi har vår!
  God helg til deg også. ;)

  SvarSlett
 5. Det var akkurat dette føret dere ikke skulle ha, men kanskje det har smeltet i bakken? Jeg hørte det var mildere nedover i deres trakter enn her.

  Lykke til med flyttingen i dag!

  SvarSlett