mandag 23. mars 2009

Lite haging, mye flytting

Innleggene nå for tiden blir preget av lite hage/planteprat, men desto mer av flytteforberedelser ;) Lover å komme sterkere tilbake bare jeg får installert meg skikkelig ;) Nå står det meste på halv tolv både her og der.

I helga har vi vært ganske effektive. Den store bokhylla er modifisert for å passe under skråtaket, montert og fyllt med bøker og noe glass. På søndag tok vi med oss det gamle bokskapet. Dermed kunne jeg pakke opp og vaske all krystallen og få på plass i skapet. Alt sølvet er pusset også :) Plutselig hadde vi 20-30 tomme esker, som ble med hjem igjen for påfyll. :)

"Hjem" ja, begynner vel å føle meg mer hjemme på Knatten enn i "Svartegata". Er sånn at det føles feil å si "Skal vi dra hjem" eller "Den står igjen hjemme". Det blir heller "Den står igjen i Sandefjord" ;)

Stua i Sandefjord er ikke særlig trivelig nå. :( Lite gardiner, ingen potteplanter eller andre "løse deler". Tv'n står på et lite bord og salong og spisestue er fortsatt på plass. Ut over det består inventaret av tomme pappesker og avispapir. Kjøkkenet er gorholdsvis velutstyrt ennå, men også her mangler det gardiner og potteplanter. Enkelte skap er helt tomme, mens andre er vesentlig redusert. Blir nok mye suppeposer og ferdigmat nå de siste dagene ;)

Dette bør bli lett match for flyttegjengen på lørdag. 2-3 timer med bæring, så tipper jeg det meste er på plass. Skal pakke ned det meste av garderoben i kveld, rydde i fryseboksen og fryse av den. Innen fredag sitter vi antakelig med papp og plast til å spise av, 2 rene truser i kommodeskuffen og tannbørsten på badet ;)

Jeg planlegger å ta med meg bikkja og rømme huset lørdag morgen, sammen med lapskausingredienser og dyna. Da kan mannfolka bære, mens jeg koker lapskaus til formiddagsmat :)

5 kommentarer:

 1. Så kjekt å kunne få en del på plass før den store sjauen! Det blir spennende å høre om nyhagen din også når du tar fatt der.

  SvarSlett
 2. Strevsomt med flytting. Men det betaler seg til slutt. :-) Lykke til i nytt hus og hage.

  SvarSlett
 3. Ja strevsomt dette her. Men litt deilig også da. Jeg får litt sånn dilla av slike ting jeg.

  SvarSlett
 4. Det som er så greit med en flyttesjau i ny og ne er at en finner ut hva en har av ting og tang;-)

  Lykke til med både nytt hus og ny hage:-)

  SvarSlett
 5. Jo da greit med en flytte-/ryddesjau, men nå skal vi ikke flytte igjen før noen bærer oss ut med beina først ;) og det får vi jo håpe blir mange, mange år til.

  SvarSlett