søndag 15. mars 2009

Det tømmes her og fylles der

I helga har vi vært effektive. Loft og kjeller er så godt som tomme :) Bare litt småtteri igjen + alt i kategorien søppel da :-& Dukker opp litt både her og der gitt ;) Etter hvert som vi kjører bort ting, sørger vi for å pakke ut det som skal pakkes ut og stuer bort det som skal på loftet. Deilig å slippe drukne i pappesker når selve flyttedagen kommer. På den måten får vi brukt de samme eskene flere ganger og slipper ut og "fange" så mange av dem. ;) Regner med å få bort det meste av "løse deler" før bærehjelpene kommer med lastebil for å frakte det meste av møblene den 28.

Jeg har brukt litt tid på å få nogen lunde orden på planterommet i helga. Hengt opp en del lys og fått plassert det meste slik at det i hvert fall får noe lys. Det er skrekkelig trangt der nede nå :( og fortsatt står det ca. 30 store planter igjen i kjelleren her. Gudene vet hvordan jeg skal få stablet de også. Det er heldigvis ikke så mange ukene før jeg kan begynne å ta noe ut. Til høsten igjen er jo planen at drivhuset skal være på plass. Da skal planterommet brukes hovedsakelig til stiklinger og frøplanter. DA får jeg godt med plass å boltre meg på. :)

Det er i hvert fall veldig godt å være i gang nå :) Slitsomt, men samtidig gøy og blandet med masse forventninger. I dag hadde vi vår første kaffekopp i sola på terrassen. Deilig å kjenne sola varme og høre sildringen fra snø som smelter. Utsikten mot jorder og skog er vesentlig mer hyggelig og avslappende enn å glo i veggen til naboen ;)

7 kommentarer:

 1. Jeg kan nesten kjenne iveren og gleden i den prosessen du er i nå, har vært der selv :) Som du sier er det slitsomt, men det er positivt strev mot det store målet og dagen dere endelig er inne i det nye flotte huset for godt. Da går det lett. Kos deg masse!

  SvarSlett
 2. Gjenkjennelig prosess, dette her. :)
  Og akkurat det med å nyte stillheten på 'ny' terrasse etter å ha bodd i mer trafikkert strøk er fantastisk. Det er halvannet år siden jeg flyttet, og jeg nyter stillheten fremdeles ganske bevisst. :)

  SvarSlett
 3. Det høres virkelig ut som drømmeplassen dere har funnet. Lykke til med resten av flyttinga!

  SvarSlett
 4. Tenk så deilig det vil bli når dere kommer i orden. Har delv fin utsikt over fjorder og fjell fra min veranda. Den er gull verd :-)
  PS: Vi har også leilighet i Alanyaområdet, utenfor Oba. Kanskje vi sees på Queens Garden en vakker dag? Da satser vi på dansing på bardisken......Med klær vel å merke...

  SvarSlett
 5. Dansing på bardisken vet jeg ikke helt ;-) men det hadde vært gøy å treffes der nede. Leiligheten vår ligger ca. 300 meter opp for badeparken i sentrum. Rett ved Vikingen restaurant om det sier deg noe?

  SvarSlett
 6. Vet sånn ca hvor det er. Har vært innom restauranten. Oppholder oss mest i Oba, men stikker jo innom Alanya innimellom. Vi skal ned i juli, og blir i tre uker.
  Når drar dere ned neste gang?

  SvarSlett
 7. Juli og august holder vi oss unna. I varmeste laget, særlig for gubben, på den tiden. Vi hadde lurt på en tur i mai, men har kommet til at vi ikke har lyst til å reise fra den nye hagen :-) Venter nok til litt utpå høsten i år, september/oktober tenker jeg.

  SvarSlett