søndag 29. mars 2009

Da er vi endelig i hus

Til tross for snøvær på fredag og sørpete veier på lørdag, gikk flyttingen smertefritt :) Alt er i hus og stue, kjøkken og soverom er nogen lunde ryddige. Litt esker og smårot fortsatt, men det har vi kontroll på. Tror nok det meste er plassert i løpet av et par dager.

Nettet er oppe, men vi mangler foreløpig Tv-signaler. Får se om gubben krabber opp på taket i løpet av dagen og får opp parabolen.

Vi har sovet godt, hatt besøk av ekorn og flere, for oss, nye gjester i fuglematen. Må nok få opp noen matere og investere i en fuglebok og et bredere utvalg av fugle/ekornmat. Nå ser det jammen meg ut til at sola er på vei. So far so good :)

Var nede og hentet pus i går ettermiddag. Stakkar liten, hun gikk rundt her i flere timer og jamret seg. Nå har hun vært ute noen ganger. Går nok ikke langt fra huset foreløpig, men har i hvert fall funnet ut hvor hun kommer ut og inn.

Utgolig deilig å være ferdig med det meste nå :) Gjenstår å vaske oss ut av huset i Sandefjord :( men det skyver vi fram til over påske. Nå skal vi bare kose oss og komme skikkelig i orden her. En uke på jobb og så er det påskeferie for oss begge. Skulle gjerne sett at våren var kommet litt lenger, men begynner nå å miste håpet om at det skal være bart til påske. Må nok smøre meg med enda litt mer tålmodighet før jeg kan begynne hagesesongen.

8 kommentarer:

 1. Vel innflyttet! Ekorn, det misunner jeg deg, det hadde vært koselig å ha i hagen. Spennende.

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Det er deilig å være på plass og kunne gå i gang med å bo seg inn.

  SvarSlett
 3. Så deilig at alt gikk greit! Og raskt på nett igjen, det er viktigere enn tv :) Gratulerer i nytt hjem! Dere har nok litt å pusle med fremover tenker jeg :)

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med at innflyttingen er over! Det er den verste biten, og resten er bare kos. Bortsett fra nedvaskingen da ;-)

  SvarSlett
 6. Tillykke med vellykket innflytting. Nå gjenstår bare å "bo seg til", og det er jo den hyggeligste biten av en flyttesjau:)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med ny boplass. Godt å være ferdig med flyttinga.
  Høres ut som at du har og får en yrende dyreliv rundt deg, koselig det da.

  SvarSlett
 8. Gratulerer med innflyttingen! Veldig godt å bli ferdig med det da, og når nedvaskinga er over, kan dere bare kose dere i det nye hjemmet! Bruggene er vel også i hus, tenker jeg!

  SvarSlett