onsdag 1. april 2009

Begynner å lande - STORE plassproblemer på planterommet

Begynner heldigvis å "lande" litt etter flytesjauen :) Kjenner at jeg er sliten, mye å passe på, huske på og pakke ned og opp gjennom flere uker. Nå er huset rimelig "på stell" og vi begynner komme i gjenge. Fortsatt litt sånn "Hvor er...., Har du sett... Hvor la vi..." ;) men det er vel ikke annet å forvente, sånn med en gang.

Nå kommer vårværet også. Deilig etter forrige ukes snøstorm, å kjenne god varm sol og høre hvordan det virkelig sildrer og renner over alt :) Får bare håpe det holder seg ut over i neste uke og gjennom påska. Prøvde meg litt på snøhaugene utenfor huset i går. De var steinharde ennå. Skal prøve igjen i ettermiddag. Nå VIL jeg ha barmark, slik at jeg kan begynne å se hva som titter opp i beddene mine. Har skimtet noe som ligner veldig på Helleborus langs husveggen. Blir spennende å se hvilke farger det evt. er.

Brukte et par timer på planterommet i går kveld. Må nok se å få åpnet "Blomsterknatten" snart, slik at jeg kan bli kvitt noen av stiklingene der nede. Det begynner å bli jungel av både store og små planter. Ennå står det ca. 25 store planter igjen i kjelleren i gamlehuset. De må jo også hentes snart. Gudene vet hvor jeg skal sette dem.
Skal bli deilig til neste år, når jeg kan ha de store plantene i drivhuset gjennom vinteren og bruke planterommet kun til stiklinger og frøplanter :) DA skal det bli orden i rekkene og system i sysakene tenker jeg ;)

Nå lengter jeg bare hjem fra jobb, slik at jeg kan sette meg ut i solveggen med kaffekoppen og kanskje en kald pils :) Ja da, jeg VET at det bare er onsdag, men det er jo "lillelørdag" ;) Allerede nå har vi sola på terrassen til ca. 19.30 om kvelden. Ikke mye varme i den sås sent, men i 4-5 tiden om ettermiddagen er det deilig å sette seg ut med avisa og kaffekoppen.

1 kommentar:

  1. Pffft, - det er sikkert lørdag ett eller annet sted i verden. ;-) Kos deg, - det er velfortjent.

    SvarSlett