mandag 11. januar 2010

Å røyke eller ikke røyke - Del 2.

Jo da, jeg holder fortsatt stand. Skal ikke påstå at det er like enkelt hele tiden, men foreløpig klarer jeg å holde både humør og forstand ;-) Holder meg på ca. 10 sigaretter om dagen, i motsetning til mine 20-25 som har vært normalen i mange år. Faktisk har jeg vært nede på både 8 og 9 nå i helgen.

Kjennes vel foreløpig ut som om helgen er litt tidlig å si endelig stopp. Kjenner at den tanken er skremmende, og da tror jeg det er like greit å gi meg selv litt mer tid. Skal forsøke å komme enda mer ned i antall sigaretter. Men full kutt er jeg nok ikke klar for. Tanken på sigaretter ligger fortsatt for langt framme i panna. :-\ Jeg gir meg selv ut januar, man DA får det jammen meg være nok.

7 kommentarer:

 1. Det er jo et fantastisk resultat du har fått allerede! Om du rökte 20-25 tidligere og bare 8-10 nå så har du jo mer enn halvert röykingen, og det er en prestasjon synes jeg! Og penger har du spart også; jeg synes du skal ta de pengene og kjöpe en belönning til deg selv....noen spennende fröposer f.eks:-) Lykke til videre!

  SvarSlett
 2. Du er flink så langt. Ikke stress, men fortsett jevnt og trutt - akkurat som når afrikanere spiser elefanter... ;) (- Bit for bit.)

  SvarSlett
 3. Det kan være lurt å trappe ned gradvis. Da får kroppen vendt seg til mindre nikotin. Lykke til med fortsettelsen!

  SvarSlett
 4. Ønsker deg masse lykke til. Heia Trine!

  Hilsen Frøya-Heidi

  SvarSlett
 5. Kjempebra! Hva med å kjøpe en slik Nicorette inhalator? Jeg har fått en slik av min søster. For henne var denne super for å slutte å røyke. Gir en litt følelsen av å "ha noe mellom fingrene".

  SvarSlett
 6. Tror jeg skal klare dette uten hjelpemidler denne gangen. I går røkte jeg 7 sigaretter og er ganske så fornøyd med egen framgang, så langt :-)

  SvarSlett