mandag 12. april 2010

Når matmor er borte........ driver katten hor.

Vel hjemme igjen etter en uke i Alanyas sol og varme. Deilig med et avbrekk etter vinteren og i påvente av at hagen skulle bli bar.
Alanya i april kan absolutt anbefales for de som synes sommertemperaturen i juni-sept. blir for høy der nede. Vi hadde en nydelig uke med 24-27 grader på dagtid og ned mot 15 om natta. Middelhavet holdt kanskje 18-19 grader. Veldig lite turister ennå og kelnere m.fl. stod i kø for å yte best mulig service til de få kundene som var.

Landet på Gardermoen kl. 07.45 i går morges. Var fristet til å stoppe på Lillestrøm og hagemessa, men det fristet IKKE å måtte vente i nesten 2 timer på at messa skulle åpne. Til det var vi for trøtte, etter å ha vært på reisefot hele natta. Det ble rett hjem til noen få timer under dyna i steden.

I løpet av ferien kom jeg plutselig på at vi antakelig har glemt minst 1 P-pille til pus i det siste. Resultatet av det så vi så fort vi kom ut av bilen hjemme. Katta som tidligere har jaget hannkatter med dødsforakt, kom ruslende over plenen med en diger gråvit hannkatt i hælene. Det så riktig så vennskapelig ut og vi fant raskt ut at det nok var alt for sent å gi henne noen pille nå. Jentungen fortalte at katta knapt har vært hjemme hele uka og at hankatten har lusket rundt husveggene. Så nå blir jeg vel "bestemor" igjen om snaut 2 måneder. Det blir i så fall hennes første kull, så vi får bare håpe at det ikke blir så mange småtroll. Tror kanskje vi skal vurdere sterilisering etterpå, slik at vi slipper passe på disse P-pillene framover.

I hagen er det meste av snøen borte nå, så den nærmeste uka skal nok brukes til å rydde i visne stauder og løv. Så viddt jeg kan se er det liv i det meste etter vinteren.

5 kommentarer:

 1. he he..litt av en overskrift. Satte nesten kaffe i vrangstrupen her.
  Sånn kan det gå gitt:-)

  SvarSlett
 2. Hihi, Pus har nok hatt det storveis mens dere har vært på ferie :)

  SvarSlett
 3. Velkommen hjem til våren! Jeg var på hagemessa. Kjempegøy!
  Se det ja.. sånn er det med de derre pusene gitt. Men jeg hadde også sterelisert henne etterpå (Hvisker: kan gjøres nå så slipper hun å få de kattungene)
  P-piller er jo noe styr.

  SvarSlett
 4. Ja gjett om hun har kost seg ;-) men nå virker det som hun er over det verste. Virker egentlig dødsliten. Vi får la henne få det ene kullet og heller ta steriliseringen etterpå.

  SvarSlett
 5. hehe måtte le da jeg leste om katten,vår katt er så lur at hun spytter ut pillen på trappa så her har vi to små nøster som går rundt føttene våre,men de er søte da ;)
  Fin blogg.

  SvarSlett