fredag 23. april 2010

Jeg - en godværshager

Det er ikke til å komme forbi, jeg er en livsnyter og liker ikke utsette meg selv for ubehagelige tilstander. Det medfører at jeg, på dager som dette, selv om sola skinner, trekker i hus og lar hage være hage. Jeg slurer egentlig for å gjøre en hel masse ute, men når gradestokken viser 6-7 grader og det blåser "nordavind fra alle kanter" er det ikke godt å være ute. Ordspråket det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær, er bare tull. Det ER ikke godt å være ute i slik isvind :-(

Jeg begynte med friskt mot i ettermiddag. Ryddet litt, flyttet noen steiner, studerte framgangen på de fylte Hepaticaplantene og rømte i hus med klaprende tenner. Etter et par kopper kaffe og avisa, kledde jeg på meg igjen. Litt mer klær denne gangen. Fyllte 3-4 trillebårlass med husdyrkompost som jeg spredte rundt i bedet i sydveggen, ryddet litt mer, men da var det nok, jeg sprang i hus igjen.
Jeg får håpe på mindre vind og bedre temperatur i morgen.

Oi, der kom det mail fra planteliste.net :-D Da har jeg tidsfordriv en stund tenker jeg. ;-)

6 kommentarer:

 1. Da er vi to som er godværshager, jeg må innrømme at jeg ikke er den som liker meg best i hagen når det blåser og er kaldt. Det blir en liten runde før jeg søker tilflukt i drivhuset igjen ;)

  SvarSlett
 2. Kjenner meg igjen i det du skrive Trine, jeg er ikke like ivrig på hagearbeidet i kald nordavind.

  Takk for at du tipset om planteliste.net! Nå er det sendt i vei en bestilling :)

  Hilsen Frøya-Heidi

  SvarSlett
 3. Ble en bestilling herfra også gitt ;-) Denne gangen håper jeg at jeg var så tidlig ute at jeg får det jeg har på lista. Akkurat passe trøst i kveld, etter den kalde opplevelsen ute ;-)

  SvarSlett
 4. Enda en godværshager her...! God helg!

  SvarSlett
 5. Jeg er nok også en godværshager.
  Spennende å følge med hagingen i din nye hage. Gleder meg til å se bilder når det blir mer sommer.
  Ha en strålende helg.

  SvarSlett
 6. Akkurat det har jeg også tenkt mht dårlig vær og dårlige klær. Bare tull! Haven skal være et sted for nytelse, og det er umulig med isende vind rundt ørene. Men i dag er det deilig ute :) Turen med hunden er unnagjort samt et besøk på loppemarked som jeg bare pilte gjennom og ikke fant det jeg lette etter. Orker ikke trengsel! Så nå skal jeg ut i haven og begynne med rosebeskjæringen og så valmuefrø i bedene :) Kos deg ute i dag, Trine!

  SvarSlett