onsdag 3. februar 2010

Ikke stort som minner om vår nei.

Etter noen iskalde dager med 12-15 minus, kom snøstormen. Siden i går kveld har det blåst og snødd og selv om temperaturen har steget litt, er det ikke stort som minner om vårlige tilstander. Det har nok ikke kommet så forferdelig mye ny snø, men vinden har gjort at det stedvis har fonnet seg i digre snøfonner, som ikke er så lette å forsere.
Tok en tur ned for å sjekke drivhuset og lufte bikkja. Heldigvis ser det ut for at det ligger slik til at det meste av snøen blåser av taket, når det er slikt vær. Også i romjulen var det lite som samlet seg på taket. Godt isolert langs veggene er det derimot blitt. Får sette på litt lys der inne til helga, slik at vi kan få av det som ligger på taket. Varmen fra lampene gjør at snøen på taket glir lettere av.:-)

Ellers på tomta er det også definitivt vinter :-(Hvem skulle trodd at det så slik ut for ca. ett halvt år siden. Nei nå vil jeg ha vår snart. Gi meg i hvert fall noen dager med mildvær, slik at noe av snøen smelter og det går an å ane at det går mot varmere og lysere tider.

4 kommentarer:

 1. Takkfor at du la inn det siste bildet med alle de flotte Engletrompetene! Trenger at noen minner om at det kanskje blir vår engang...

  SvarSlett
 2. hihi, det ser altså ut som om det er i syden det siste bildet :D Engletropetene dine sydenifiserer veldig :D Flott!

  Deilig å slippe å måke drivhustaket da i det minste.

  SvarSlett
 3. Snakk om kontraster! Det nederste bildet er kjempefint - nydelig blomsterbed og engletrompeter. Heldigvis er det ikke så lenge igjen til våren nå (men lurer på hvor lang tid det tar for all denne snöen å smelte)?

  SvarSlett
 4. Siste bildet var til å drømme seg bort! Superfint! :-)

  SvarSlett