lørdag 20. februar 2010

If you can't beat it, join it

var intensjonen da vi for et par uker siden begynte å planlegge akefest på Knatten. Vinteren har tydeligvis ikke tenkt å slippe taket med det første. Dermed kom vi på den geniale ideen å benytte snøføret til en unnskyldning for å være litt lekne og sosiale i vintermørket :-) Lørdag 13. februar ble datoen og invitasjoner gikk ut.

Nede ved drivhuset går det vei opp til et radartårn. Ingen trafikk, annet enn en og annen bil som skal opp til tårnet for å utføre sine oppgaver. Veien går 3-400 meter oppover i svinger og siden den blir bøytet er det en ypperlig akebakke for store og små. På lørdag inviterte vi venner på akefest. Snowracer ble innkjøpt, pølsebål rigget opp og dermed var vi i gang.

Utstyret inspiseres før første omgang.


Konkurranseinstinktet var størst hos de voksne mannfolka og diskusjonene gikk høylydt omkring hvem som overholdt reglene (hvis det var noen regler) og hvem som jukset for å komme først ned.


Aner vi at det ligger en dårlig taper bak dette?


De yngste koste seg også og Zeico fikk besøk av en rømt valp som var hos oss i flere timer, før vi klarte å oppspore eieren.


Ingen idrettsskader, eller dårlige tapere, men mat og drikke må man ha for å restituere seg etter store idrettsprestasjoner ;-)

En vellykket dag, som nok kan gjentas en annen vinter, hvis vær og føreforhold tillater det.

3 kommentarer:

  1. Det så da skikkelig koselig ut. Olabilrace til somemren da. ;)

    SvarSlett
  2. Så moro! Det synes jeg var en offensiv og god tilnærming til alt det hvite :D

    SvarSlett
  3. Veldig god idè! Sånne ting skulle en gjort mer av. Vi voksne har veldig godt å av å leke litt! Så gøy ut ;o)

    SvarSlett