lørdag 9. juni 2012

Straks 100 følgere - Det må feires

Jeg må tilstå at jeg ikke følger så veldig mye med på hvem, eller hvor mange, følgere jeg har på bloggen. Nå kastet jeg tilfeldigvis et blikk på tallet og så at det var 99 personer, som følger bloggen pr. d.d. Det vil vel da si at det kansje runder 100 i løpet av noen dager :-) Slike runde tall må feires og gir en god anledning til å dra i gang en liten happening.


Jeg starter derfor en liten konkurranse, som trekkes på St. Hansaften, forutsatt at antall følgere har rundet det magiske tallet 100. Hvis ikke utsetter jeg trekningen til målet er nådd. Vinneren får tilsendt en plantepakke, bestående av diverse overskudd fra min hage. Det kan være spennende stauder, eller mer sarte planter, som må inn om vinteren, eller kanskje en salig blanding av begge deler. Har du fulgt med på bloggen en stund, vet du at hos meg finner du en salig blanding av planter.

For å delta må du skrive en kommentar hvor du forteller om du ønsker deg stauder, sommerblomster, eller begge deler, hvis du skulle bli trukket ut som vinner. 23 juni trekker jeg 2 vinnere. 1 helt tilfeldig blant alle som deltar og 1 som jeg synes fortjener det, ut i fra kommentarens innhold :-)

10 kommentarer:

 1. Hipp hipp! Gratulerer med snart rundt tall!
  Jeg ønsker meg stauder og sommerblomster! Bare ikke gule, orange, røde..

  SvarSlett
 2. Hei - da ble jeg følger nr 100!

  Trodde egentlig jeg hadde lagt meg til tidligere, for jeg har jo fulgt bloggen din i lag tid. Du ligger også i blogglisten på min blogg. Det er alltid hyggelig å stikke innom her. Siden jeg ikke bor så langt unna, var jeg innom deg i fjor vår og kjøpte noen engletrompeter. De har overvintrer så flott, og en av dem (dobbel rosa) er ca 1.5 m høy og står allerede i blomst :)

  Dersom jeg skulle være den heldige, ønsker jeg meg stauder. Farger er ikke så nøye - jeg liker alle ;)

  Ønsker deg en flott sommer, så håper jeg bare at varmen snart kommer for oss hageinteresserte.

  Hilsen Line

  SvarSlett
 3. Ja, det er jo et flott jubileum.Jeg ønsker meg stauder hvis jeg skulle være så heldig å bli trukket ut. Jeg er heller ikke så glad i de varme fargene... ;-)

  SvarSlett
 4. Der var det 100 før jeg rakk å poste dette. Skulle jeg vinne står stauder øverst på lista.

  SvarSlett
 5. Og nå ser jeg at du har passert de 100! Gratulerer Trine! Jeg mangler fortsatt 4 for å oppnå 100, men det nærmer seg :) Jeg er også stadig innom bloggen din, og legger av og til igjen en kommentar! Om jeg skulle være så heldig å vinne, så vil jeg gjerne ha stauder!

  SvarSlett
 6. Tillykke med de 101 medlemmer.
  Jeg har meldt mig som medlem 102.
  Jeg kom tilføldigt forbi din fine blog og har kigget mig lidt omkring.
  Godt billede af lille Mathilde i dit indlæg fra 9. maj. Tillykke.
  Hvis jeg skulle blive den heldige, så vil jeg gerne have staude.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god lørdag aften.

  SvarSlett
 7. For en flott siden du har, Trine. Er så glad jeg kom over den :-) I min søken etter info om folk som kan engletrompet fant jeg siden din. For et skattekammer! Jeg skjønner ikke at du har tid til å reise bort om sommeren med så mye å henge fingrene i. Du bor jo i Edens hage, vil gjerne komme og se den en dag.

  Og skulle jeg være en lykkelig vinner av din lille konkurranse, ville jeg gjerne ha stauder.

  SvarSlett
 8. Hei! fant nettopp sidene dine, og har nå bedre håp om å holde engletrompeten min frisk og fin.
  Håper jeg kan få se blomsterprakten en gang og kanskje kjøpe av deg noen spektakulære tompeter. :)

  Vil selvfølgelig gjerne delta i konkurranse - er veldig glad i duftende blomster som engletrompeter og fuchsia, men sier 'surprise me'
  :) mette

  SvarSlett
 9. Takker for hyggelige kommentarer og jammen meg ble det 4 nye følgere på rappen her. Det stod jo ikke på å passere 100, på denne måten.

  SvarSlett
 10. Gratulerer med gevinsten :-) Send meg adressen din, så sender jeg plantepakke til deg om en uke eller 2.

  SvarSlett