fredag 12. august 2011

1000 åpne hager - Kommer du?Søndag 14. august nærmer seg med stormskritt. Jeg har nettopp kommet tilbake, etter å ha vært på et lite intervju med Mette Stensholt Schau, hos NRK Østafjells, hvor temaet var 1000 åpne hager og min hage og hageinterresse. Håper det var noen som hørte på, som fikk lyst til å ta en tur til Tassebekkveien 165, på søndag. YR.no, som tidligere i uka meldte nærmest syndeflod på søndag, har nå avlyst regnværet og melder opphold fram til søndag kveld. Jeg krysser fingre og tær og håper de har rett, slik at det kan bli en fin og tørr dag for både meg og de besøkende :-)
Jeg skal i hvert fall gjøre mitt for at folk skal trives og få en fin opplevelse på søndag. Kaffen står klar fra klokken 12.00. Bedene er rimelig ryddige, pallekarmene med salgsplanter strutter i sensommersola og noen Engletrompeter ser ut til å komme med noen blomster til den store dagen. Litt synd at ikke flere av dem står i fullt flor, men det er slikt man ikke rår over. Veldig mange har knopper, men ikke så mange åpne blomster akkurat nå. Derimot er det mange Fuchsia som blomstrer, dagliljene kommer stadig med noen blomster, Solhattene kommer for fullt nå og rosene blomstrer jevnt og trutt.
Utkantene er rimelig gjenngrodd av geitrams, bringebær og brennesle, men det får så være. Jeg rekker ikke luke og rydde hele tomta på 5 mål. Dessuten er det rimelig meningsløst å bruke energi på, før jeg kommer så langt at hagen krabber nedover i skråningene for fullt ;-)

Håper vi sees på søndag. Ikke vær redd for å slå på tråden hvis du har problemer med å finne fram. Telefonnummeret mitt står i presentasjonen av Hagen på Knatten.

6 kommentarer:

 1. Hei Trine :) Jeg gleder meg til å komme på besøk i din hage på søndag! Og selvfølgelig blir det sol! :) Ha en deilig dag!

  SvarSlett
 2. Så hyggelig Sissel. Da sees vi på søndag :-)

  SvarSlett
 3. Jeg kom lige forbi din blog.
  Gode billeder.
  Hvor er blomsten på dit sidste billede smuk.
  Håber du må få en dejlig dag på søndag.
  Tak for kigget.

  SvarSlett
 4. Din hage hadde stått på min liste hvis ikke min hage også skal være åpen i dag.
  Her det også kaffe, men dessverre ikke noe plantesalg. Kan jeg kjøpe noen planter? - jeg har ikke noe å bytte med.

  SvarSlett
 5. Takk for at jeg fikk besøke din hage idag! En riktig eksotisk og spennende oase i skogen. Håper det er greit at jeg legger ut noen bilder fra din hage på min blogg. Bra besøk hos deg når jeg var der så jeg fikk ikke snakket så mye med deg men håper å kunne ta turen innom deg senere - kanskje når trompetblomstene blomstrer?

  SvarSlett
 6. Det er bare å ta kontakt, hvis noen vil komme en tur en annen dag. Jeg er stort sett hjemme på ettermiddagene og hagebesøk er alltid hyggelig :-)
  Legg gjerne ut bilder Sissel. Jeg rakk som nevnt ikke å ta noen selv. Selv om jeg hadde kameraet i lomma hele dagen

  SvarSlett