lørdag 31. januar 2009

Nå er huset endelig vårt

I går overtok vi det nye huset :) Deilig å endelig få nøklene, kunne komme og gå som vi vil, studere det hele mer inngående og så smått begynne å flytte ting vi ikke trenger i det daglige her vi bor nå.

Et par svært positive overraskelser fikk vi, etter å ha sett huset tomt. Det planlagte planterommet i kjelleren er mye større enn vi husket det. Sikkert 20-25 kvm. :) Masse hyller og skap og gode muligheter for driving av frø og småplanter. Bare gubben får fjernet en diger dreibenk og litt utstyr, blir dette helt konge.
Generellt er det utrolig med skap- og hylleplass, både i kjelleren og i huset forøvrig.:) I tillegg flott gulvet loft, med masse lagringsplass. Her bør vi kunne klare å holde orden på ting og tang.
Det er utvendige persienner på stuevinduene. De er gode å ha når kveldssola skinner på varme sommerdager.
Tidligere eier har kjøpt ny motor til garasjeporten og ny markise til kjøkkenvinudet ligger klar, bare å få montert til våren.
I morgen tipper jeg vi kjører bort et par små lass med ting fra loft og kjeller. Godt for alt som er flyttet og stablet på plass, før hovedlasset går (når det nå blir).

4 kommentarer:

 1. ÅÅåååh så heldige dere er!!!
  Håper det er våres tur snart.

  SvarSlett
 2. gratulerer med nytt hus!
  Og ikke minst grattis med nytt og digert planterom :D

  SvarSlett
 3. Det var et stort og lyst å fint plante rom du fikk deg der. I det rommet blir det plass til mange engler.

  Lykke til med flyttingen.

  SvarSlett