fredag 16. januar 2009

44 år - fy som årene flyr

Ikke at jeg bekymrer meg nevneverdig for om jeg er 25 eller 50. Det er ikke årene i seg selv som betyr noe, mer hvem man er og hva man står for. Innbiller meg at jeg ikke er 44 "i hodet", selv om fødselsdatoen forteller meg at jeg er det ;) Selv om jeg er kommet lenger i livet enn de fleste på jobben, kommer jeg godt utav det med både 20, 30 og 60-åringer :)
Har vist ikke vært snill i året som har gått, det er grått og snør litt ute :( ;) FIkk alltid høre at hvis det var fint vær på bursdagen, hadde man vært snill i året som var gått ;)

I går hadde vi visning på huset. Ikke noe storinnrykk, men 3 interessenter var i hvert fall innom og kikket :) Ny runde på tirsdag. Kanskje det kommer noen da også.

I dag er det 2 uker til vi overtar det nye huset :) Skal bli fint å kunne komme inn, begynne å flytte litt småting og få sett skikkelig hvordan vi skal møblere og hvor vi vil ha hva. :)

Stille og rolig på jobb i dag :) Deilig med en og annen litt lat dag innimellom. Har ikke så veldig dårlig samvittighet for å surfe og bruke litt tid på "ikkejobb" ;)

Ha en fin helg alle sammen :)

14 kommentarer:

 1. Gartulerer så mye med de 44 Trine! Du har da klart det flott så langt - og tenk på det nye drivhuset som det snart skal flyttes inne i! - ja og huset da! ;-)

  Fy flate den der med været og bursdager - hva var det for slags "barnepedagog"! som fant på det!!!! Selv kommer jeg heldig ut av det, er født midt på sommeren!!!!

  Kullern i dag jeg og - drittvær og forkjøla minstemann!

  Takk for fine ord i komentaren min idag! Vi får spre og praktisere det "gode budskap"!

  Grattis igen!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen, Trine! :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med dagen, Trine:-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med dagen, Trine :)

  SvarSlett
 5. HIPP HURRA
  Gratulere med dagen Trine.

  SvarSlett
 6. Gr!atulerer med dagen Trine

  SvarSlett
 7. Gratulerer med dagen, Trine, og velkommen etter ;-)

  SvarSlett
 8. Gratulerer med dagen, Trine! -65 generasjonen er flott.

  SvarSlett
 9. Gratulerer med dagen - 44 er ingen alder. Tyder bare på at du har fått deg en god del livserfaring. Høres spennende ut med nytt hus.

  SvarSlett
 10. Gratulerer med dagen!
  Hilsen orchis

  SvarSlett
 11. Takk for alle hyggelige gratulasjoner :) Har vært en rolig helg, uten de store feiringene. Har stort sett slitt sofaen og buksebaken, men laptopen i fanget ;)

  SvarSlett
 12. Tusen hjertelig takk for Brugmansia-stiklingene, Trine. De kom sunne og grønne til Portugal lørdag kveld, flybårne med Anne Marte. Inntil videre står de beskyttet for sol og vær i vinterhagen. Gleder meg storlig til å se blomstene. Lurer også på om det er noe jeg kan gjøre til gjengjeld? Si fra om det er noe du kunne ønske deg, og jeg skal se hva jeg kan framskaffe av røtter, stiklinger, løk eller frø. Vet jo at du får stort drivhus snart... :)
  Hilsen orchis

  SvarSlett