torsdag 29. januar 2009

Jeg skulle ikke så noe - men...............

Magnar fristet meg over evne, da han la ut hint om at det fortsatt var mye frø igjen på frølista hans. Lørdag sendte jeg mail med ønskeliste på 34 sorter. I går kom konvolutten i postkassa. Noe var det tomt for, men 26 små poser med diverse staudefrø, var mer enn jeg hadde viljestyrke til å pakke bort :) Det bar rett i kjelleren, hvor jeg kastet meg over jord, potter, etiketter og frø. En times tid etterpå var de små og lett håndterlige frøposene, erstattet med 26 potter fulle av jord og frø. Mange av porsjonene var generøse, så det kan bli svært tett i noen av pottene, men det får stå sin prøve. Jeg kunne ikke begynne å fordele på flere potter av samme sort.

Såliste følger senere :)

Nå står alt sammen i en plantekasse som skal fraktes til det nye huset i morgen, når vi skal ha overtakelse :) Planen er å sette hele kassa ut på skyggesiden, dekke den med godt med snø, og la det hele klare seg selv fram til vi flytter inn om en stund.

Skal bli godt å overta huset i morgen. Da kan vi, i fred og ro, se oss omkring og bestemme oss for løsninger i fht. møblering og annet. Gleder meg til å rusle rundt i vårt nye hjem, uten megler eller tidligere eier i hælene.

Nytt stuegulv ligger klart til avhenting hos Maxbo. Regner med at vi begynner å legge neste helg kanskje. Tror ikke vi rekker noe denne helgen. Ellers begynner vi nok så smått å flytte inn ting fra loft, kjeller og garasje. Godt å få stuet på plass alt sånt før det virkelige flyttelasset skal gå. Alt det vi ikke trenger de nærmeste ukene, kan flyttes nå. :) Regner med at det blir nok å styre med den nærmeste tiden. Enda godt det er vinter, slik at jeg ikke kaster bort verdifull hagetid ;)

Forøvrig går det framover med de nye hjemmesidene. Ta gjerne en titt hvis du har lyst: Trines hagesider Ikke alt som er ferdig ennå, men stadig mer kommer på plass. :) Konklusjonen er; Det er ikke så vanskelig å kode i HTML, uten hjelp av redigeringsprogrammer som frontpage o.l. men det tar tid å lære seg de grunnleggende kodene og få litt forståelse for hvordan det hele fungerer. DET ER UTROLIG GØY og litt "nerdete" ;)

1 kommentar:

  1. Så flott den heimesida blir! Kikka i den tideligere, men da var bare engletrompetene på plass (bare og bare da...) Blir moro å følge med videre :)

    SvarSlett