tirsdag 2. desember 2008

Vinter - mørkt - snø - Er det jul snart sier du???

Ute ligger et lite lag med ren, hvit, snø og gradestokken viser -1. Greit nok, det er desember så vi kan vel ikke forvente annet enn at Kong Vinter forlanger litt oppmerksomhet ;)

De sier at det snart er jul :O men jeg har ikke gjort en eneste forberedelse som tyder på at det er julaften om 3 uker. Ikke engang adventstjerna og adventstaken er tatt ned fra loftet. Jeg ser mer fram til at det kun er 3 uker til vintersolverv :) Om 3 uker begynner dagene, sakte men sikkert, å bli lenger igjen :)

Etter de siste ukenes innsats for å få huset presentabelt til fotograf var helgen utrolig lat og deilig :) Vi gjorde ikke noe fornuftig og tilbrakte det meste av helgen, i sofakroken, med laptopen i fanget mens vi "mekket" på hver våre hjemmesider. Fotografen var hos oss på fredag, så nå venter vi bare på å få 1. utkast av salgsoppgaven, til gjennomlesning og korrektur. Ut over det skjer det ikke noe mer i forhold til salg, før på nyåret. Nå skal vi forsøke finne julestemningen og få huset litt i julemodus ;)

Ikke så lett å finne julestemningen når de fleste våkne tanker dreier seg om nytt hus, nytt drivhus og ikke minst ny hage :) Mye planlegging og drømmer som egentlig er helt meningsløst allerede nå. Mye lettere å planlegge når vi er på plass og kan få sett skikkelig hvordan ting er. Men det er nå engang sånn at jeg gleder meg som en unge til å starte sesongen i ny hage og dermed er det vanskelig å la vær å drømme og planlegge :)

1 kommentar:

  1. hehe, mannen og jeg kjøpte nytt hus i november i fjor, og skulle ha brukt desember på å pusse opp og gjøre i stand gamleleiligheten for salg. Det ble utsatt til romjula av div praktiske grunner, men jeg kjenner meg alikevell igjenn. Det å gå og vente og lure på åssen det blir med nyhus, og salg av gammelhus. Det er rart, og litt vemodig og vite at neste jul feirer man ett annet sted.
    nuvell, god advent til dere, og lykke til med salget når dere kommer så langt :)

    SvarSlett