mandag 24. november 2008

Da har vi begynt å flytte og jeg har kjøpt drivhus

Det har vært en aktiv helg som startet lørdag morgen kl. 04.30. Kjørte til Hamar og Norsk vinnerutstilling. Rød sløyfe og flott kritikk for Zeico denne gangen :) men det var mange om beinet og vi gikk allikevel ikke videre. Egentlig like greit, da ble ikke dagen så fryktelig lang for oss.

Etter utstillingen bar det videre til Brandbu for å kikke på et drivhus som står til salgs. Har siklet på det lenge, men syntes det var litt skummelt å kjøpe noe usett. Nå passet det jo fint at vi allikevel var på de kanter, så veien ikke ble så lang. Huset er 3 år gammelt, 36 kvm. (2-roms), med 10 mm. plater, grønnlakkerte profiler og rammer for undervanningsbrett, automatiske lukeåpnere, kanaler for luftsirkulasjon/varme, m.m. :) Det skal bli mitt :) Gjenstår å få på plass de siste detaljene rundt kjøpet, men jeg regner med at vi får det på plass i kveld. Huset skal stå der oppe fram til våren. Da må vi opp og demontere og hente. Pr. i dag har vi ikke plass til det og det er jo heller ikke noe tema å få satt opp dette midtvinters. Men innen neste høst skal alt være på plass. Kanskje jeg må invitere til innvielsesfest, før plantene skal i hus til høsten? Gjett om jeg skal kose meg med masse plass til Brugger og frøplanter :)


Søndag begynte vi å frakte en del ting for lagring i verkstedet. 3 fulle lass med tilhenger og varebil. Nå er alle de herdige plantene fraktet opp, sammen med en del møbler, utemøbler, hageting, sommerdekk, glasstøy m.m. Så i kveld blir det ommøblering, rydding og vasking og forberedelse til fotografering.

Fikk boligsalgsrapporten før helga. Ser bra ut, bortsett fra noen småting som er feil eller mangelfullt. Har sendt takstmannen noen kommentarer som jeg regner med at han korrigerer før den er endelig ferdig. Gjennomgående en bra rapport, som ikke bør skremme noen fra å kjøpe :)

6 kommentarer:

 1. Gratuler med drivhus, det kjem du til å få mykje glede av. "Romslig" er det og (Vel vitande om at eit drivhus vert ALDRI for stort !)

  SvarSlett
 2. Det var jammen litt av et drivhus. Men klart du trenger den størrelsen til alle bruggene dine. Lykke til med flyttingen. :-)

  SvarSlett
 3. Så moro! Det er det gamle drivhuset til Petunia, som var aktiv her inne før. Drivhuset ble nemlig solgt sammen med huset, da hun og samboeren skilte lag.Hun blir nok lykkelig over å høre at en annen hagegal kjøper det.
  Hvis du skal oppover flere ganger i løpet av kjøpsprosessen, må du jammen komme innom for en kaffekopp i kaoset vårt. Jeg bor 3 km unna :-)

  SvarSlett
 4. Ja det er det jeg sier, verden er liten ;-) Artig at det er "kjentfolk" som har hatt dette før da. Skal neppe opp igjen før vi skal hente det til våren, men det kan jo hende det blir tid til en kaffepause hos deg da Sigrid :-)

  SvarSlett
 5. Så artig! Jeg tenkte på Petunia med en gang jeg så det.
  Grattis, Trine. Tenk, to-roms drivhus, da gett!

  SvarSlett
 6. Dette var jo bare helt fantastisk! Det er litt av et drivhus du har fått deg. Nå tror jeg du har plass til alle dine diller!

  SvarSlett