onsdag 5. november 2008

Nå får naboene bekreftet at kjerringa er gæren

Det er jo ingen andre enn galninger som driver og graver opp planter i november måned. Da har folk flest nok med innekos og juleforberedelser ;) Skal tilstå at jeg føler meg litt dum der jeg baler med potter og planter i halvmørket om ettermiddagen :lol:
Var på Nøtterøy og hentet en god bunke med plantekasser i helga. Har allerede fyllt 7-8 av dem og fortsatt er det planter igjen som jeg gjerne vil ha med hele, eller i hvert fall en bit av. Det er stedvis litt tele i bakken, men det går greit å komme gjennom ved bruk av litt makt. Nå får jeg bare håpe at plantene tåler vinteren i potter og kasser.

Var innom huset i helga også og fikk tatt litt mål og bilder slik at vi kan planlegge litt møblering og nytt gulv i stua. Litt vanskelig å møblere den stua. Det er mange, store vinduer og ikke så mye veggplass. Men jeg tror nok vi skal få plassert det vi trenger :)
30. januar 2009 er overtakelsesdato. Da står vi fritt til å flytte inn akkurat når vi vil. Får håpe vi får en mild vinter, slik at jeg får flyttet alle Bruggene og Fuchsene, uten at de fryser ihjel på veien.

5 kommentarer:

  1. Er ikke naboene vant til deg nå etterhvert, da? ;)

    SvarSlett
  2. Spiller ingen rolle - du skal flytte fra de naboene. Og på det nye stedet har du jo ingen som ser hva du gjør, så de trenger ikke få gærningstatus når du graver plantene ned igjen i februar eller så. (lol)

    SvarSlett
  3. hehe, veldig greit at naboene har noe å snakke om, da ;-)

    SvarSlett
  4. Jeg synes også det er veldig elskverdig av deg å gi naboene noe å prate om:-)

    SvarSlett
  5. Egentlig blåser jeg i naboene ;-) De får tro og mene hva de vil. :-)

    SvarSlett