onsdag 29. oktober 2008

Det snør, det snør....

.... eller mer korrekt, det sludder. Heldigvis har gradene krøpet litt oppover og ligger nå noen få grader over 0 tror jeg. I morges var det -1 og hvitt på bakken. Ikke mye, men nok til at det var en nervepirrende opplevelse å kjøre til jobb på sommerdekk. Heldigvis ikke lange veien og stort sett over flatmark. Jeg kom meg vel fram til jobben og skal nok komme meg hjem igjen i ettermiddag også :) Så får gubben legge om dekk, mens jeg lager middag til ham. God arbeidsfordeling synes jeg og en av de FÅ dagene jeg synes det er helt OK å lage middag ;)

Ja da, ja da, jeg VET vi burde ha lagt om tidligere, men de siste dagene har vært fulle av andre ting. Huskjøp f.eks. er ikke noe man bare gjør og glemmer. Hodet er konstant helt andre steder enn akkurat der jeg er ;) En blanding av skrekkblandet fryd, utålmodighet og forventning som gir seg utslag i litt hjertebank og dårlig konsentrasjon. Nesten som å være nyforelsket dette :)

Nå håper jeg bare ikke dette er begynnelsen på vinteren. Jeg MÅ ha minst en helg til uten snø og tele for å få gravd opp de plantene jeg skal ha med på flyttelasset. YR melder sol og fint i helga og planen var å bruke lørdag og søndag til dette. Får håpe det bare er et skremmeskudd fra Kong Vinter.

2 kommentarer:

  1. Lykke til med oppgravingen av planter. Jeg tenker det det blir opptil flere tilhengerlass, så dere har vel en god del jobb fremfor dere.
    Selv tror jeg ikke jeg hadde klart å reise fra en eneste plante - trær inkludert.

    SvarSlett
  2. Takk for det :-) Får nok la det meste stå tror jeg. Både av praktiske og estetiske årsaker. Selv om vi antakelig selger mens det er snø og frost, tror jeg det ville sett rimelig dumt ut med masse tomme blomsterbed til våren igjen :-D Ikke sikkert ny eier ville satt pris på det. ;-) Men jeg mistenker mel at det meste blir stående å forfalle etter at vi flytter fra det. Har erfart det før at nye eiere ikke nødvendigvis setter like stor pris på hagen som jeg gjør.

    SvarSlett