tirsdag 7. oktober 2008

Oppdatering om Gin i trusa, seminar og togtur med forviklinger.

Glemte helt å fortelle om fortsettelsen på ginhistorien ;) Fikk heldigvis vasket bort OG tørket klærne før jeg skulle ned til middag den kvelden. At det sikkert var 30 grader på rommet innen klærne var tørre, er jo en annen historie. :)

Hjemturen på tirsdag gikk også uten forviklinger. Helt fram til jeg, på vei ut av bilen hjemme på gårdsplassen, fant ut at veska mi..... den stod igjen på toget!!! Lommebok med kort og penger, mobiltelefon, nøkler og hva ellers som må befinne seg i en dameveske(og det er jo ikke så rent lite);) Panikken bredte seg og alle kluter ble satt inn for å finne ut om konduktøren hadde funnet den, eller om en eller annen kjeltring hadde tømt den for verdisaker først. Nå fikk vi virkelig bekreftet at servicenivået hos NSB ikke er mye å skryte av. Diverse telefonsamtaler senere innså vi at det IKKE var noe hjelp å få hverken på sentralbordet til NSB eller andre telefonnummer vi fant til samme etat. Eneste svaret vi fikk var "Henvend dere til hittegodsavdelingen i morgen i åpningstiden mellom 07.00 og 15.45. Lettere desperate heiv vi oss i bilen og kjørte til Skien, som er endestasjon for toget. Der fikk vi, etter mye om og menn bekreftet at kondoktøren hadde funnet en sort veske og at den var "Sendt til hittegods". Stusset litt på hvordan den var sendt hittegods når det ikke hadde gått noen tog tilbake mot OsloS den kvelden, men det var ikke mulig å få noen til å sjekke om den faktisk lå innelåst på stasjonen et eller annet stede. Slukøret reiste vi hjem igjen. Litt beroliget over å få vite at veska sannsynligvis var funnet, men allikevel litt nervøs, siden jeg ikke var 100% sikker på at det var MIN veske han hadde funnet.
Ringte hittegods på OsloS onsdag morgen - ingenting, torsdag formiddag - ingenting, og til slutt fredag ringte de min datter og spurte om hun kjente meg :) Da hadde endelig veska kommet seg fra Skien til Oslo. Utrolig at det skal ta 2-3 dager å få fraktet noe den korte strekningen. Lørdag hadde jeg veska i postkassa, hel og uten mangler av noe slag.

Moralen er: IKKE GLEM NOE PÅ TOGET, Selv om du får det tilbake tar det lang tid.

3 kommentarer:

 1. Du har hatt kjempe flaks - vi mistet en koffert på vei gjennom Oslo.

  Det går visstnok sport i å gå på tog ved National Theater, ta tak i første koffert man ser og så gå av toget igjen :(

  SvarSlett
 2. De som driver med den "sporten" gidder vel neppe sitte på toget helt til Sandefjord, heldigvis :-) Jeg hadde jo veska ved beina, helt til jeg gikk av i Sfj. Men flaks hadde jeg uansett. Kunne like gjerne vært en uærlig person som hadde oppdaget veska først.

  SvarSlett
 3. Jøsses så flaks! Men utrolig irriterende at de skal være så firkantede noen ganger. Hadde det vært meg, så hadde jeg sikkert sprukket.

  SvarSlett