mandag 29. september 2008

Seminar på Gardermoen og trusa full av gin

Her sitter jeg, i finværet, på hotell på Gardermoen. Vet et lite uhell har flaska med gin ikke vært tett og jeg har trusa full av gin. Ikke bare trusa, men også tightsen og toppen jeg skal ha på med i kveld har en umiskjennelig dunst av gin over seg. Har skyllt av det verste og håper det tørker til jeg skal ned til middag om halvannen time :o) Håper ikke jeg kommer til å stinke som et vinmonopol i kveld :-??

Ute skinner sola og jeg ville aller helst vært hjemme hos alle plantene som snart skal begynne blomstringen :) Hagegal er stengt for oppgradering. Ikke noe trøst å finne der heller :-(( Vel vel, seminaret er nyttig og vi får sikkert god mat i kveld :) Er jeg riktig heldig har noen av Bruggene hjemme begynt å blomstre når jeg kommer hjem i morgen kveld :)

Egentlig hater jeg "Stordalen hoteller" x( Totalt røykeforbud på alle rom, OK det kan jeg leve med, men når det i tillegg opplyses om gebyr på kr. 1500,- ved brudd på røykereglene, hvorav halvparten blir donert til kreftforbundet x( ~X( stritter alle mine pigger så det holder. :-& Nesten så jeg kunne tenkt meg å bestille eget rom, på et annet hotell i ren protest.

Blir spennende å se hvordan forumet blir tatt i mot når det åpner igjen om 1 uke. Mange med abstinenser der ute nå tenker jeg :p og verre blir det nok utover i uka ;) Jeg trøster meg meg hageselskapet sitt forum og BGI-forumet så lenge. Det duger :)

5 kommentarer:

 1. He-he!! Så vittig. Trusa full av Gin. Er det ikke gin som ikke lukter da? Husker ikke det der.
  Men for et teit gebyr! Herreminhatt altså.

  SvarSlett
 2. Både toppen og tightsen tørket før middag og når det gjelder trusa har alt dunstet vekk og lukten er borte ;-) Gin lukter ikke stort når det har tørket tydeligvis

  SvarSlett
 3. Med en slik overskrift så må man bare innom bloggen din og titte :)
  Ja det er flott vær her i Sandefjord - men det hjelper lite når det er så lite dagslys etter at middag er unnagjort :(

  SvarSlett
 4. hihihi

  Av alle ting man kan ha i trusa på seminar er kanskje Gin noe av det mer uskyldige....

  :))))

  (eller har jeg vært belemret med utagerende arbeidsplassser?)

  SvarSlett