mandag 15. september 2008

Litt maling og mye hage i helgen

Så var helgen over (du så korte disse helgene egentlig er ;) Var flink og fikk malt i noen timer på lørdag formiddag, men det var også alt. Får prøve å være flink utover i uka, slik at vi blir ferdige.

Etter maleøkta ble det haging resten av helga :) Det ser ikke ut rundt forbi. Visne planter, ugrass og en jungel av Engletrompeter dominerer. Begynte i går å grave opp en del av de som har stått plantet direkte i blomsterbeddene rundt forbi. Fikk opp ca. 20 stk. som nå er pottet i ny jord. De ser ikke særlig friske ut etter behandlingen. Må nok fjerne alle de store bladene, slik at de ikke trenger så mye vann. Røttene er jo vesentlig redusert nå som jeg har gravd dem opp av bakken. Nå har jeg vel igjen "bare" ca. 50 stk. som er plantet i den øvre delen av hagen. :S

Forøvrig ser det ikke ut til at hverken Brugmansia eller Fuchsia har forstått at det er høst og snart vinter. Hvis bare temperaturen holder seg litt over 0 en stund til, vil jeg ha et blomsterflor av dimensjoner rundt uteplassen. Mange Brugmansia står fulle av knopper og det samme gjør flere av de oppstammede Fuchsene. Håper på en liten "Indian Summer" nå i siste halvdel av september :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar