mandag 9. november 2009

Hogst på annen manns grunn

I helga har vi benyttet oppholdsværet til å gjøre de siste vinterforberedelsene ute. Hagemøblene er stablet og pakket inn, putene tatt inn og det siste av potter, spader og rot er bært inn i garasjen, eller ned i drivhuset. Så nå kan egentlig vinteren komme, selv om jeg helst skulle sett at den lot det vær ;)

Søndag gikk vi i gang med motorsaga i krattet på sydsiden av huset. Det er ikke vår tomt, men vi har fått klarsignal fra grunneier at vi bare kan ta oss til rette og rydde det vi vil :) Skar ned alt av løvkratt + noen større trær, mens bartrærne (i hovedsak furuer) fikk stå. Skal love at det ble forskjell :) Så mye lysere, mer åpent og ikke minst penere.
Blir spennende å se til våren om det gjør noe med formiddagssola. Ikke godt å se det nå. Tomta ligger nemlig slik til at vi knapt har sol i det hele tatt i noen måneder framover nå. Er ikke veldig viktig for oss å ha sol i perioden nov/febr. Da er vi knapt utendørs uansett ;)
Etter et par timer røyk kjedet på motorsaga :( Dermed må vi nok til ei økt til før vi kan anse oss ferdige for i år. Litt som gjenstår på sydsiden + at vi skulle ha tatt en del langs innkjøringen. Når alt er lagt ned, får vi leie en fliskutter igjen, slik at vi blir kvitt haugene med kvist og småtrær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar