onsdag 22. juli 2009

Ferdig planert drivhusplass - men kart og terreng stemmer ikke

På mandag kjørte gubben på totalt 120 tonn med pukk og grus på drivhusplassen og rundt uthuset. Nå er det ferdig grovplanert og rør til sluk er lagt klart i grunnen. Bilder følger i kveld ;)

Det å få tegnet opp plasseringen av drivhuset på kommunens kart viste seg å være lettere sagt enn gjort. Heldigvis har det nettopp vært avholdt kartforretning på denne delen av tomta og alle punktene er påvist. Kartet til kommunen har noen feil vinkler og lengder, som medfører at det nå ser ut til at vi vil plassere drivhuset nesten helt utenfor egne tomtegrenser. Imidlertis har vi plassert det i hht. de merkene som er der og det sørvestre hjørnet ligger 4 meter fra grensa, mens det nordvestre hjørnet ligger 5,5 meter fra. Har tegnet og fortalt som best jeg kan og skal legge ved et skriv som beskriver saken, samt henviser til kommunens representant som forestod oppmålingen. Kommunens kart tilsier at grense mot vest er 86 meter, mens den i realiteten er 76 meter og vridd mer mot vest enn den er på kartet.

Nå får vi avvente videre arbeid, noen uker, slik at kommunen får tid til å komme med evt. bemerkninger. Ved slik forenklet melding er det vel 3 uker som gjelder tror jeg. Hører vi ikke noe innen det, er saken biff :)

3 kommentarer:

  1. Det er 3 uker som gjelder, ja. :)

    SvarSlett
  2. Du har begynt ser jeg. Kult. Må¨følge nøye med i svingene her nå da skjønner jeg. Tenker du gleder deg helt vilt til å få flytta inn i huset ditt. =))

    SvarSlett
  3. ehm.. øøøh hvor kom den smilie fra? Mente ikke å skakkle der altså. Bare mine vanlige smile tegn som havna bak teksten.

    SvarSlett