onsdag 24. juni 2009

Rolig St.Hans og lite hagerelatert gjort

Siden vi begge skulle på jobb i dag, ble St-Hans feiringen begrenset til koselig grilling i kveldssola på terrassen, bare oss, bikkja og småfuglene :) Grillet deilig mør indrefilet, bakt potet og salat, med kald pils til og lun rabarbrasuppe med krem til dessert :)

Puslet rundt med litt vanning, men gjorde ellers lite ;) Strålende sol og knapt et vindpust. Slik skal det visst fortsette i hvert fall en uke framover :) Jeg klarer ikke forstå at det er midtsommer allerede. Er egentlig fortsatt i vår-modus og vil ikke tenke på at sola allerede har snudd og at vi går "feil" vei igjen :(

I hagen vokser det fra dag til dag. Både det som står godt plantet og det som står i potter. Ja da, jeg har fortsatt en del potter som skulle vært plantet, men jeg må lage mer bed først og det krever litt planlegging. Noen bed skal ommøbleres, ting skal flyttes, torv må fjernes og det er lurt å gjøre ting i riktig rekkefølge, slik at ikke noen planter blir stående i dagesvis uten jord på beina, nå i sommervarmen.

Damprosjektet mitt har stoppet opp litt, men til uka høres det ut som gubben har planer om å få kjøpt sement og annet nødvendig materiell, slik at det kanskje kan begynne å skje noe :) Helgene har vært fullpakket en stund, men når vi kommer over denne helga, er det ikke noe på programmet på mange uker. Skal bli deilig med noen virkelige frihelger som kan vies kun til hus, hage og ellers hva som måtte falle oss inn.

Sist helg gikk med til å arrangere "hundefestival" med Sandefjord hundeklubb. Utstilling, lydighet og agility. Masse folk og bikkjer i alle størrelser. Opp i otta både lørdag og søndag. Stod for det meste i kiosken og solgte kaffe, vaffler, pølser og brus hele helga. Bortsett fra en kraftig skur på lørdag, var været upåklagelig :) Deilig med oppholdsvær når man arrangerer slikt utendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar