onsdag 19. juni 2013

Det ble endelig vår og plutselig var det sommer

Jo da, jeg er her fortsatt, men når våren kom på en fredag og sommeren plutselig var her mandagen etter, blir det mye som skal gjøres på en gang og liten tid til å oppdatere og skrive blogginnlegg. Nesten 2 måneder siden forrige innlegg er jo alt for lenge, men det har vært mye å ta tak i ute etter den lange, kalde vinteren og iveren etter å hage har vært større enn iveren etter å sitte og skrive innlegg. Heldigvis har jeg tatt litt bilder underveis, så oppdateringer om Hagen på Knatten kommer, om ikke så brått. Plantene vokser så det knaker og hagen blir stadig utvidet med nye bed og nye planer. I år hager jeg etter innfallsmetoden. Det betyr at jeg begynner med det jeg har lyst til å gjøre den ene dagen og fortsetter dagen etter med noe helt annet. Litt kaotisk mens det står på, men det går da framover og plutselig er jeg ferdig med et nytt prosjekt, uten at det egentlig var DET jeg hadde planlagt å gjøre akkurat da ;-)

I dag har jeg gjort ferdig et nytt staudebed, med KUN planter jeg har drevet fram fra frø. Her er det ingen kjøpe-, eller bytteplanter. Det gir litt følelse av luksus å kunne plukke med seg flere kasser med små og store planter fra drivhushagen og lage et helt nytt, stort bed. Følg med. Tekst og bilder kommer :-)

1 kommentar:

  1. Herlige tider nå! Gleder meg til å se det nye bedet. Kjenner den gode følelsen av å bære ut kasser med egenproduksjon, selv om jeg antar at du hadde noen flere kasser enn meg ;) Nyt junidagene!

    SvarSlett